Over ons 

Groepenkast Montage Noord is een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren, aanleggen, uitbreiden en vernieuwen van groepenkasten. Centraal gelegen aan de A7 kunnen we een groot deel van de drie noordelijke provincies bedienen.

Behalve voor de montage van groepenkasten, kunt u bij ons ook terecht voor de levering en montage van een nieuwe kookplaat en het aanleggen van kabels.

Vooraf duidelijkheid

Ons team bestaat uit ervaren en goed geschoolde monteurs. Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies. Wij kijken samen met u wat er nodig is voor uw huidige maar zeker ook voor uw toekomstige situatie. Zo weet u zeker dat u jaren vooruit kunt met uw nieuwe of aangepaste groepenkast.

Bij ons is uw installatieklus in vertrouwde handen. Wij handelen altijd volgens de nieuwste richtlijnen. Een veilige installatie is onze hoogste prioriteit. Indien gewenst kunnen wij ook een veiligheidskeuring voor uw elektrische installatie uitvoeren. 

Verder zijn goede service, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid kenmerkend voor ons bedrijf. Wij zijn helder in onze afspraken en komen deze ook na. Kortom, bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent!

Het broertje van

Groepenkast Montage Noord is het jongere broertje van Technisch Bedrijf van der Horn. Technisch Bedrijf van der Horn is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van elektrische installaties en in de reparatie en verkoop van witgoed. Het bedrijf is al jarenlang een begrip in de omgeving Buitenpost, Drachten, Grootegast, Marum, Opende en Surhuisterveen.

 

Door de steeds maar toenemende vraag naar het vervangen van groepenkasten, heeft Technisch Bedrijf van der Horn hiervoor een aparte website opgericht: Groepenkast Montage Noord. Met deze website kunnen we u van gerichte informatie voorzien, zodat u een goed beeld krijgt van de werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren op het gebied van groepenkasten vervangen.

Natuurlijk is elke situatie anders. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek over wat voor u de beste oplossing is. U kunt ons telefonisch of per mail benaderen wanneer u meer informatie wilt over de technische aanpassingen die wij aan uw installatie kunnen uitvoeren. 

Verder kunt u op onze pagina Prijsopgave via een stappenplan laten berekenen wat de kosten zijn voor het aanpassen van uw groepenkast.